Berliinin Hop-on Hop-Off kiertoajelu

Berliinin Hop-on Hop-Off kiertoajelu

Hinta/henkilö alkaen € 19.00

Berliinin kaupungin Hop-on Hop-Off kiertoajelu ja helppo tapa nähdä Berliiniä. Voit valita Berliinin perinteisen ja elämäntyyli Hop-on Hop-Off kiertoajeluiden väliltä tai yhdistää kaksi eri reittiä. Varaa lippusi täältä!

Tutustu Berliiniin omaan tahtiisi avoimen bussin kyydistä Berliinin Hop-on Hop-Off kieroajelullamme. Sinun tulee vain kavuta yhden reitillä kiertävän bussin kyytiin ja nauttia Berliinin nähtävyyksistä. Voit hypätä bussin kyydistä millä pysäkillä tahansa, nähdä mitä haluat ja hypätä taas takaisin bussin kyytiin, kun haluat jatkaa seuraavaan kohteeseen. Se on helppoa, ilmaista ja oiva tapa nähdä Berliiniä.

Voit varata lipun joko yhdelle kahdesta reitistä tai yhdistää ne:
1. Perinteinen kierros (PUNAINEN reitti) Näe kaikki Berliinin merkittävimmät nähtävyydet tällä perinteisellä kierroksella. Näihin kohteisiin kuuluvat mm. Brandenburg portti, KaDeWe, Checkpoint Charlie ja tv-torni. Koko kierros kestää noin kaksi tuntia ja bussissa on elävä selostus englanniksi ja saksaksi sekä nauhoitettu selostus kuulokkeiden kautta englanniksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, italiaksi, puolaksi, venäjäksi, kiinaksi ja japaniksi. Liput ovat voimassa yhden päivän ja voit matkustaa niin paljon kuin haluat!
Katso perinteinen kierros–PUNAINEN REITTI TÄÄLTÄ:

2. Elämäntyylikierros (VIHREÄ reitti): Vieraile Berliinin muurin muistomerkillä, tutki alkuperäistä toisen maailmansodan bunkkeria, löydä Prenzlauer Berg ja sen lukuisat ravintolat, kahvilat ja galleriat tai vieraile East Side Galleryssä, pisimmällä jäljellä olevalla pätkällä muuria. Koko kierros kestää noin kaksi tuntia ja bussissa on elävä selostus englanniksi ja saksaksi sekä nauhoitettu selostus kuulokkeiden kautta englanniksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, italiaksi, puolaksi, venäjäksi, kiinaksi ja japaniksi. Liput ovat voimassa yhden päivän ja voit matkustaa niin paljon kuin haluat! Katso elämäntyylikierros– VIHREÄ REITTI TÄÄLTÄ:

3. Perinteisen ja elämäntyylikierroksen YHDISTELMÄ (PUNAINEN & VIHREÄ reitti): Jos varaat tämän lipun, pääset käyttämään kummankin reitin busseja. Lippusi on voimassa kaksi päivää, jonka aikana voit matkustaa rajattomasti.

TÄRKEÄÄ TIETOA:
- PERINTEISEN kiertoajelun bussit lähtevät kesäisin 15 minuutin välein ja talvisin 20-30 minuutin välein. First bus approx 9:40am and last bus 4.30pm
- ELÄMÄNTYYLIkiertoajelun bussit lähtevät kesäisin 40 minuutin välein ja talvisin (vain viikonloppuisin) 60 minuutin välein. 
First bus approx 10:00am and last bus 4.30pm. 
- PERINTEISEN kiertoajelun liput ovat voimassa rajattomalle matkustukselle vain yhden päivän
- ELÄMÄNTYYLIkiertoajelun liput ovat voimassa yhden päivän ja voit matkustaa rajattomasti
- YHDISTELMÄkiertoajelun liput: Perinteinen + elämäntyylikierros on voimassa rajattomalle matkustukselle kaksi päivää - Liput ovat voimassa kuukauden
- Kaikissa busseissa on elävä selostus englanniksi ja saksaksi sekä nauhoitettu selostus kuulokkeiden kautta englanniksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, italiaksi, puolaksi, venäjäksi, kiinaksi ja japaniksi
- E-lippu/tosite, joka lähetetään sinulle kun olet suorittanut varauksen loppuun, toimii bussilippuna. Sinun tulee vain kiivetä bussin kyytiin ja esittää lippu kuljettajalle.
- Lasten liput: 6-14-vuotiaille. Viisivuotiaat ja alle pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.
- Katso kaikki Berliinin Hop-on Hop-Off kiertoajelut TÄÄLTÄ!

 

Erinomainen 4.5

4.5 2 customer reviews
Hop-Off Hop-on

Oli hyvä tapa nähdä Berliiniä ja sen nähtävyyksi parissa päivässä!

Sisko, Tennilä
MAA, 25 TOU 2015
4.5
A very easy , quick and handy way to see the city.

A very easy , quick and handy way to see the city. It provides the ideal way of moving around the city over ground, rather than on public transport, to be able to catch all the sites, but also gives the freedom to get off and stop where and when you want! A great comprehensive way of seeing the city!

Jessica Horton Helpdesk manager Ticmate, Barcelona
TOR, 19 SYY 2013
4.5

Varaa liput

Päivämäärä
Berliinin Hop-on Hop-Off kiertoajelu Tietoja

Berliinin Hop-on Hop-Off kiertoajelu
Bring your e-ticket to the first bus you want to take and get your tickets and a detailed map of the routes.

Tietoja

Berliinin Hop-on Hop-Off kiertoajelu
Molemmat reitit ajavat päivittäin ympäri vuoden. Katso tarkemmat tiedot vasemmalta!

Ohjeet

Ohjeet
Katso VIHREÄ ja PUNAINEN reitti – klikkaa karttaa!

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin