Kiertoajelu

On monia tapoja katsella Berliinin nähtävyyksiä. Tästä voi varata liput Hop-On Hop-Off bussiajelulle ja Segway tai Trabant kaupunkikierroksille. Tästä voit varata liput Berliinin nähtävyyksiin!

Kiertoajelu
 
Berliinin Trabi Safarit

Berliinin Trabi Safarit

5.0
(1)

Näe Berliini Trabantin kyydistä hauskoilla Trabi Safari retkillämme. Tarjoamme kolme erilaista Trabi retkeä Berliinissä: The Wall Ride, Classic Berlin ja Wild East Ride. Varaa lippusi Berliinin Trabi Safari kiertoajelulle täältä!

Alkaen € 49.00
Berliinin Segway kiertoajelu

Berliinin Segway kiertoajelu

Nauti Berliinistä Segwayn kyydissä. Hauskin tapa tutustua ja oppia lisää Saksan pääkaupungista. Varaa liput Berliinin Segway kierrokselle täältä!

Alkaen € 67.00
Berliinin Hop-on Hop-Off kiertoajelu

Berliinin Hop-on Hop-Off kiertoajelu

4.5
(2)

Berliinin kaupungin Hop-on Hop-Off kiertoajelu ja helppo tapa nähdä Berliiniä. Voit valita Berliinin perinteisen ja elämäntyyli Hop-on Hop-Off kieroajeluiden väliltä tai yhdistää kaksi eri reittiä. Varaa lippusi täältä!

Alkaen € 19.00
Segwayllä Berliinin muurille -retki

Segwayllä Berliinin muurille -retki

Tutustu Berliinin kiinnostavaan historiaan tämän suositun Segwayllä Berliinin muurille -retken aikana! Retken aikana tutustutaan, ei vain muurin fyysisiin jäännöksiin, mutta myös muurin rakentamisen aiheuttaneisiin voimiin, elämään muurin sisäpuolella ja tapahtumiin, jotka johtivat muurin murtumiseen vuonna 1989. Varaa retkesi etukäteen jo kotona ja varmista paikkasi!

Alkaen € 67.00
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin