Berliinin nähtävyydet

Et voi vierailla Berliinissä tutustumatta kaupungin pääkohteisiin, kuten Madame Tussaudsiin, DDR Museoon, Alexanderplatzin TV-torniin, Berliinin AquaDomiin ja moniin muihin. Varaa lippusi etukäteen ja saatat päästä jonon ohi sekä säästää rahaa!

Berliinin nähtävyydet
 
Berliinin Tervetuloa-kortti

Berliinin Tervetuloa-kortti

5.0
(3)

Berliinin Tervetuloa-kortti on (melkein) kaikki mitä tarvitset vierailullasi Berliinissä! Berliinin Tervetuloa-kortti oikeuttaa rajattomaan julkisen liikenteen käyttöön (alueilla AB, ABC) ja tarjoaa suuria alennuksia yli 200 museosta, opaskierroksista, ravintoloista ja hyvinvointipalveluista. Hanki oma korttisi täältä!

Alkaen € 19.50
Berliinin DDR Museo

Berliinin DDR Museo

5.0
(1)

Berliinin DDR Museo ei ole suuri, mutta se on yksi Berliinin suosituimmista turistinähtävyyksistä ja näkemisen arvoinen kohde. Opi DDR:n historiaa ja näe useita DDR:n muistoesineitä. Varaa lippusi Berliinin DDR Museoon täältä!

Alkaen € 9.50
AquaDom & SEA LIFE® Berlin

AquaDom & SEA LIFE® Berlin

Tervetuloa Berliinin AquaDom & SEA LIFE® keskukseen. Tule ja tutustu mereneläviin. Varaa lippusi AquaDom & SEA LIFE® keskukseen ja astu vedenalaiseen maailmaan!

Alkaen € 17.50
Berliinin Madame Tussauds

Berliinin Madame Tussauds

4.3
(3)

Vieraile Madame Tussaudsin julkkisten maailmassa Berliinissä ja tee lähempää tuttavuutta lempi tähtiesi kanssa, kuten Johnnt Deppin, Angelina Jolien, George Clooneyn, Lady GaGan, Justin Bieberin ja monen muun kanssa. Varaa lippusi Berliinin Madame Tussaudsiin täältä!

Alkaen € 23.00
LEGOLAND® Discovery Centre Berlin

LEGOLAND® Discovery Centre Berlin

Nauti Beliinin LEGOLAND ® Discovery Centren monista nähtävyyksistä, kuten 4D-elokuvateatterista, lohikäärmelinnasta, LEGO® tehtaasta ja monesta muusta. Varaa lippusi Berliinin LEGOLAND ® Discovery Centreen täältä!

Alkaen € 18.00
Berlin Dungeon

Berlin Dungeon

Tervetuloa Berlin Dungeoniin, joka tarjoaa yli 700 vuotta pelottavaa Euroopan ja Saksan historiaa. Varaa lippusi Berlin Dungeoniin jos uskallat ja pääset katsomaan yhdeksää kauhistuttavaa esitystä, nauttimaan live esiintyjistä, jännittävälle lautta-ajelulle ja paljon paljon muuta!

Alkaen € 21.00
Berliinin TV-torni Alexanderplatz

Berliinin TV-torni Alexanderplatz

4.2
(5)

Berliinin Alexanderplatzin TV-tornilta (Berliner Fernsehturm) avautuu 360 asteen panoraamanäköala 207 metrin korkeudesta. Näkymä on henkeäsalpaava. Varaa lippusi Alexanderplatzin TV-torniin Berliinissä täältä!

Alkaen € 14.30
Berliini Passi

Berliini Passi

Berliini Sightseeing passilla pääsy valitsemiisi nähtävyyksiin yli 50 eri vaihtoehdon joukosta ilman lisämaksuja! Valitse huippujen joukosta nähtävyys kuten Berliner Dom, Pergamon museo, Checkpoint Charlie museo, Neues & Altes museo tai joku monista muista. Hanki passisi täältä!

Alkaen € 48.00
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin