Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Queer-Berliinin kierros

Vapahtaa
Poista tallennetut

Berliini on queer-kulttuurin pääkaupunki Euroopassa, ja kaupunki on ollut pioneeri homo- ja lesbo-oikeuksien edistäjä aina 1800-luvun lopulta lähtien.

Tällä queer-Berliini-kierroksella tutustumme Berliinin sateenkaari-kaupunginosaan, Schönebergiin, joka tunnetaan myös Marlene Dietrichin kotipaikkakuntana  ja josta ovat kirjoittaneet Christopher Isherwood ja Otto Dix. 

Vierailemme Eldoradossa, joka on Berliinin vanhin homo- ja transvestiittibaari, jossa vieraili myös avoimesti homoseksuaali natsien SA-joukkojen komentaja Ernst Röhm. Vierailemme myös muistomerkillä, joka on pystytetty kansallissosialistisen hallinnon ajan homoseksuaalien vainon muistoksi. Opimme myös miten queer- ja transsukupuoliset henkilöt löysivät tukea Magnus Hirschfeldin kaltaisilta tukijoilta; Hirschfeldin Institute for Sexual Science suljettiin 1933 ja sen kirjasto tuhottiin pahamaineisen natsien kirjojen poltto-operaation seurauksena.

Kävelemme kaupungin tunnetuimman homoseksuaalien kohtaamispaikan Tiergartenin läpi, joka sijaitsee Berliinin muurin varjossa. Tulet kuulemaan miten queer-henkilöt, kuten Preussin kuningas Fredrik II Suuri ja tämänpäivän avoimesti homo pormestari Klaus Wowereit, ovat muokanneet Berliinin historiaa. Tämä kaupunki uskoo edelleen että suutelu on paras protestimuoto. Kierros loppuu Gay Museumille elävässä Kreuzbergissä.

Kesto: 4 tuntia.

Tärkeää tietoa:
- E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi kierrokselle.
- Kierros alkaa Weihenstephaner-ravintolan edestä. Täällä tapaat oppaasi Original Berlin Walksilta.
- Koska kierrokseen sisältyy matkoja Berliinin metrolla, tuothan mukanasi julkisen liikenteen AB-päivälipun tai voit myös ostaa yhden oppaaltasi.
- Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät retkelle ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Nuorten lippu on kaikille alle 26-vuotialle nuorille.
- Kierros on englanniksi.
- Kierros pidetään sekä sateisella että aurinkoisella kelillä, joten pukeuduthan säähän sopiviin vaatteisiin ja kenkiin.
- Ruoka ja juomat eivät sisälly lipun hintaan.
- Kierros päättyy Gay Museumille.
- Queer-Berliinin kierros järjestetään huhtikuusta lokakuuhun perjantaisin klo 13.30. 

Lippukategoriat

Children under 12 years old are free, when accompanied by a paying adult. Youth price is for all under 26 years old.

Aukioloajat

The tour operates April through October: Fridays at 1:30 PM.

Mitä ei sisälly hintaan?

Food and drinks are not included in the price.

Varaa
Alkaen 16,40 €

su, 19 to 2024

Välitön vahvistus

Tulostettava lippu

Kesto: 4 tunti

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Queer-Berliinin kierros

Osoite
Neue Promenade 3, 10178 Berliini

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!