Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja Berliinin elämyksiin

Tervetuloa berliiniliput.fi-sivustollemme! Täältä löydät liput Berliinin kabareihin, kierroksille ja nähtävyyksiin. Meiltä varaat helposti ja nopeasti liput Friedrichstadt-Palastiin tai Wintergarten Berliniin - tai miten olisi kierros Segwayllä tai vanhan kunnon Trabantin kyydissä? Voit varata liput myös kävely- tai pyöräilykierroksille Berliinissä, sekä vierailla kuuluisissa kohteissa, kuten Potsdam, Berliinin muuri ja toisen maailmansodan aikaiset nähtävyydet Berliinissä. Berliinillä on paljon tarjottavaa ja suurimpaan osaan kohteista löydät liput juuri täältä osoitteesta berliiniliput.fi!

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Berliinin pyöräilyretki

4.6 (20)
Alkaen 29,40 €

Berliinin pyöräilyretki on loistava tapa nähdä kaupunkia, kaikki yhdessä paketissa! Retkellä kuulet Berliinin historiasta ja nykypäivästä. Varaa lippusi Berliinin pyöräilyretkelle täältä! 

Mitä odottaa?

Retki kestää noin 4,5 tuntia ja ajamme noin 10 kilometriä. Pysähdymme muutaman sadan metrin välein ihastelemaan Berliinin nähtävyyksiä. Tämä retki ei ole vaativa ja sopii kaiken ikäisille ja Kuntosille. Pyöräajelu on mahtava tapa nähdä Berliiniä! 

Tämä retki sisältää seuraavat Berliinin nähtävyydet oppaan opastuksella: Berliinin muuri, The Third Reich’s Berlin, Prussian Berliini, Brandenburger Tor, Marienkirchen, Marx & Engles Platz, Hitlerin bunkkeri, Potsdamer Platz, The ‘Deathstrip’, joka jakoi kaupungin itä ja länsi puoliin, Checkpoint Charlie, Euroopan murhatuiden juutalaisten muistomerkki, Reichstag ja paljon paljon muuta! 

Pysähdymme lounaalle Beer Gardeniin Tiergarten Parkkiin. Lounas ja juomat eivät sisälly lipun hintaan! 

Berliini on iso ja tasainen kaupunki, joten pyöräily on oiva tapa nähdä kaupunkia. Liity Berliinin pyöräilyretkelle ja näe Berliiniä parhaalla mahdollisella tavalla – pyöräillen!

Tärkeää tietoa

- Retki on englanniksi. 
- Kesto: noin 4,5 tuntia. 
- Aukioloajat: 1.3-30.4 päivittäin klo 11. 1.5-30.9 päivittäin klo 11 ja 16. 1.10-30.11 päivittäin klo 11. 1.12-28.2 keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 11. 
- Retki pidetään säästä riippumatta, joten varustaudu sään mukaisella asustuksella. Voit vuokrata sadeviitan oppaalta 1€ hintaan. 
- Ruoka ja juoma eivät sisälly hintaan, mutta pysähdymme lounastauolle! 
- Lasten tulee osata ajaa pyörää osallistuakseen tälle retkelle. 
- Berliinin pyöräilyretki päättyy Alexanderplatzin tv-tornille Berliinissä.

Aukioloajat

Useita lähtöaikoja vuoden ympäri!

Mitä ei sisälly hintaan?

Ruoka ja juoma eivät sisälly hintaan, mutta pysähdymme lounastauolle!

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Live-opastus

Kesto: 4 tunti 30 minuuttia

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Berliinin pyöräilyretki

Osoite
Berlin City Segway Tour, TV Tower, Alexanderplatz 10178 Berlin

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!