Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja Berliinin elämyksiin

Tervetuloa berliiniliput.fi-sivustollemme! Täältä löydät liput Berliinin kabareihin, kierroksille ja nähtävyyksiin. Meiltä varaat helposti ja nopeasti liput Friedrichstadt-Palastiin tai Wintergarten Berliniin - tai miten olisi kierros Segwayllä tai vanhan kunnon Trabantin kyydissä? Voit varata liput myös kävely- tai pyöräilykierroksille Berliinissä, sekä vierailla kuuluisissa kohteissa, kuten Potsdam, Berliinin muuri ja toisen maailmansodan aikaiset nähtävyydet Berliinissä. Berliinillä on paljon tarjottavaa ja suurimpaan osaan kohteista löydät liput juuri täältä osoitteesta berliiniliput.fi!

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Berliinin muurin ja kylmän sodan pyöräilyretki

4.8 (6)
Alkaen 31,50 €

Berliinin muurin ja kylmän sodan pyöräilyretki vie sinut kaupungin historian pimeälle puolelle. Tällä viiden tunnin ja noin 14 kilometrin pyöräilyretkellä opit miten Berliinin muurilla ja kylmällä sodalla oli valtava vaikutus kaupunkiin. Varaa lippusi Berliinin muurin ja kylmän sodan pyöräilyretkelle täältä!

Mitä odottaa?

Berliinin muurin ja kylmän sodan pyöräilyretkemme suuntaa itään Karl-Marx-Alleeta pitkin ennen kuin käännymme värikkäälle East Side Gallerylle (kilometrin pituiselle muurin pätkälle, joka on vielä pystyssä ja kuuluisa graffitistaan) ja vaikuttavalle Treptower Parkin muistomerkille, jonne yli 3200 neuvostosotilasta on haudattuna ja joka toimi Stalinin propagandana. Se on syrjässä turistikohteista, mutta silti helppopääsyinen pyörällä. Sieltä ajamme entisen ei-kenenkään-maan läpi deathstripille, jossa vierailemme entisillä tarkastuspaikoilla ja kuulemme tarinoita vakoilusta ja pakoyrityksistä. Asettaaksemme kylmän sodan perspektiiviin, ajoitamme tapahtumat muiden maailman laajuisten tapahtumien kanssa ja käymme läpi miten tapahtumat asettivat Berliinin kylmän sodan eturintamaan. 

Pysähdymme mukavaan kahvilaan, vanhalle muurin jakamalle juna-asemalle lounaalle. Lounas ja juomat eivät kuulu retken hintaan! Berliini on iso ja tasainen kaupunki, joten pyöräily on oiva tapa nähdä kaupunkia. Liity Berliinin muurin ja kylmän sodan pyöräilyretkelle ja näe Berliiniä parhaalla mahdollisella tavalla – pyöräillen!

Tärkeää tietoa

- Retki on englanniksi.
- Kesto: noin 5 tuntia. 
- Aukioloajat: Huhtikuusta lokakuuhun maanantaisin, tiistaisin ja lauantaisin klo 10:30. 
- Retki pidetään säästä riippumatta, joten varustaudu sään mukaisella asustuksella. Voit vuokrata sadeviitan oppaalta 1€ hintaan.
- Ruoka ja juoma eivät sisälly hintaan. - Lasten tulee osata ajaa pyörää osallistuakseen tälle retkelle. 
- Berliinin muurin ja kylmän sodan pyöräilyretki päättyy Alexanderplatzin tv-tornille Berliinissä.

Aukioloajat

Huhtikuusta lokakuuhun ma, ja la klo 10.

Mitä ei sisälly hintaan?

Ruoka ja juoma eivät sisälly hintaan

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Live-opastus

Kesto: 5 tunti

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Berliinin muurin ja kylmän sodan pyöräilyretki

Osoite
Berlin City Segway Tour, TV Tower, Alexanderplatz 10178 Berlin

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!