Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja Berliinin elämyksiin

Tervetuloa berliiniliput.fi-sivustollemme! Täältä löydät liput Berliinin kabareihin, kierroksille ja nähtävyyksiin. Meiltä varaat helposti ja nopeasti liput Friedrichstadt-Palastiin tai Wintergarten Berliniin - tai miten olisi kierros Segwayllä tai vanhan kunnon Trabantin kyydissä? Voit varata liput myös kävely- tai pyöräilykierroksille Berliinissä, sekä vierailla kuuluisissa kohteissa, kuten Potsdam, Berliinin muuri ja toisen maailmansodan aikaiset nähtävyydet Berliinissä. Berliinillä on paljon tarjottavaa ja suurimpaan osaan kohteista löydät liput juuri täältä osoitteesta berliiniliput.fi!

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Berliinin DDR-museo: ohita jonot -lippu

4.5 (17)
Alkaen 10,00 €

Berliinin DDR Museo ei ole suuri, mutta se on yksi Berliinin suosituimmista turistinähtävyyksistä ja näkemisen arvoinen kohde. Opi DDR:n historiasta ja näe useita DDR:n muistoesineitä. Varaa lippusi Berliinin DDR-museoon täältä!

Mitä odottaa?

Koe historia elävällä ja interaktiivisella tavalla: DDR-museo tarjoaa mielenkiintoisesti käytännön kokemuksia jokapäiväisestä elämästä sosialismin aikaan. Vierailijat ovat tervetulleita laajentamaan tietämystään eri alueilla, miettimään uudelleen joitakin olemassa olevia kliseitä ja kokemaan historiaa käytännössä. Näyttelyesineet ovat kokeilemista varten - vain muutamaa esinettä pidetään lasikaapeissa. Kaikkea voi koskea ja kokeilla: avaa lipastot ja kaapit, myllää ja tee löytöjä!

DDR-museossa on paljon katsottavaa ja koettavaa: istu Trabiin ja kokeile kaasuttaa, katso tv:tä DDR:n aikaisessa olohuoneessa tai tutki Karat-lipastoa. Voit katsoa dokumentteja DDR:n aikaisista elokuvatuoleista ja kelata DDR vs. FRG jalkapallopeliä tai tanssia Lipsiä. Kaikki tämä on kuorrutettu tärkeillä faktoilla kustakin aihealueesta.

Marxin, Engelsin ja Leninin valvovien silmien alla Saksan sosialistinen yhtenäisyyspuolue on näyttelyn keskipisteessä ja sen ympärille on sidottu muitakin aiheita, kuten valtio, talous, NPA, veljesvaltiot, ideologia, oppositio ja Stasi. Interaktiiviset elementit tarjoavat tärkeimmät tiedot jokaisesta aihealueesta.

Näyttely on saksaksi, englanniksi sekä myös muilla kielillä.

Tärkeää tietoa

- DDR Museo on avoinna ma-su klo 10-20 ja la klo 10-22.

- DDR Museo sijaitsee osoitteessa: Karl-Liebknecht Strass 1, 10178 Berlin.

Lippukategoriat

Lasten liput: 6-15-vuotiaille. Alle viisivuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

Aukioloajat

Maanantai - sunnuntai: klo 10-20. Lauantaisin: klo 10-22.

Suosituimpia tuotteitamme

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Säästä aikaa – ohita jonot

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Berliinin DDR-Museo: : ohita jonot -lippu

Osoite
DDR Museo, Karl-Liebknecht-Str. 1, 10178 Berlin, Germany.

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!