Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Tyytyväiset asiakkaamme

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Berliinin nähtävyydet

Berliinissä on hauskaa koettavaa ja nähtävää kaiken ikäisille! Meiltä hankit liput Saksan pääkaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin, kuten Alexanderplatzin TV-torniin, Madame Tussauds Berliniin, LEGOLAND Discovery Centreen, Berlin Dungeoniin and AquaDom & SEA LIFE Berliniin.

Valikoimaamme kuuluu myös pääsyliput parhaimpiin museoihin, kuten DDR-, Bode-, Altes-, Neues- ja Pergamon-museoihin sekä Brandenburgin portin museoon.

Berlin WelcomeCard on monen turistin valinta. Tämä monipuolinen kortti tarjoaa rajoittamattoman julkisen liikenteen käytön (vyöhykkeillä AB ja ABC) ja isoja alennuksia yli 200 museoon, opastetuille kierroksille, ravintoloihin, kuntoiluun ja paljon muuta. Varaa lippusi kotoa käsin, ja ohita pitkät jonot suosituissa turistikohteissa ja nähtävyyksissä.

Ticmate Charity

Berliinin nähtävyydet

Etsitkö Berliinin suosituimpia nähtävyyksiä? Meiltä ostat liput moniin Saksan pääkaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin, kuten ikoniseen TV-torniin Alexanderplatzilla tai Madame Tussaudsiin. Meiltä hankit pääsyliput myös Bode-, Pergamon- ja Bradenburgin portin museoihin. Berlin WelcomeCard on monen turistin valinta: se tarjoaa rajoittamattoman julkisen liikenteen käytön ja alennuksia yli 200 museoon, kierrokselle ja paljon muuta.

Lajittelukriteeri
Hakutulokset: 1 - 10 (10)