Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Berliinin TV-torni Alexanderplatz

Vapahtaa
Poista tallennetut
Alexanderplatzin TV-tornilta (Berliner Fernsehturm) Berliinissä avautuu 360 asteen panoraamanäköala 207 metrin korkeudesta. Näkymä on henkeäsalpaava. Varaa lippusi Berliinin Alexanderplatzin TV-torniin täältä!

Haluatko nähdä Berliinin 360-asteen näköalalla? Siinä tapauksessa TV-torni on sinulle juuri oikea paikka. Kipua 203 metristä jopa 207 metriin ja näe kaupungin suurimmat nähtävyydet: Reichstag (Parlamenttirakennus), Brandenburg Tor, Main Railway Station ja sieltä lähtevät kauniit kävelykadut, Olympia stadioni, Museum Island (Museumsinsel) ja Potsdamer Platz.

Jopa 1,2 miljoonalla vierailijalla vuodessa, Berliinin TV-torni on yksi Berliinin suosituimmista nähtävyyksistä. Liput ovat haluttua tavaraa, joten varaa omasi etukäteen.

Täältä voit varata seuraavat liput :

Early Bird lippu - Sinun tulee saapua TV-tornille ennen klo 11 aamulla, mutta voit viipyä kohteessa niin kauan kuin haluat. TV-torni on avoinna klo 9 eteenpäin maaliskuusta lokakuuhun ja klo 10 eteenpäin marraskuusta helmikuuhun. Early Bird lipulla sinun ei tarvitse odottaa + pääset Berliinin korkeimpaan baariin!

Late Night lippu - Sisäänpääsy TV-torniin klo 21 jälkeen, ei odotusaikaa + pääset Berliinin korkeimpaan baariin!

Tärkeää tietoa :

- Täältä voit varata seuraavat liput:

*Early Bird lippu - Sinun tulee saapua TV-tornille ennen klo 11 aamulla, mutta voit viipyä kohteessa niin kauan kuin haluat. TV-torni on avoinna klo 9 eteenpäin maaliskuusta lokakuuhun ja klo 10 eteenpäin marraskuusta helmikuuhun. Early Bird lipulla sinun ei tarvitse odottaa + pääset Berliinin korkeimpaan baariin! Lippu ei ole voimassa myöhempänä ajankohtana eikä lipun hintaa hyvitetä takaisin.

*Late Night lippu - Sisäänpääsy TV-torniin klo 21 jälkeen, ei odotusaikaa + pääset Berliinin korkeimpaan baariin! Lippu ei ole voimassa aiemapana ajankohtana.

- Liput ovat voimassa AINOASTAAN varattuna päivänä ja aikana.
- Lasten liput: 4-16-vuotilaille. Alle kaksivuotiaat pääsevät ilmaiseksi.
- Berliinin TV-torni (Berliner Fernsehturm) on avoinna maaliskuusta lokakuuhun päivittäin klo 10-24 ja marraskuusta helmikuuhun päivittäin klo 10-24.
- Berliinin TV-torni (Berliner Fernsehturm) sijaitsee osoitteessa: Panoramastraße 1A, Alexanderplatz, 10178 Berlin.

Aukioloajat

Maalis-lokakuussa: Päivittäin klo 9-24! Marras-helmikuussa: Päivittäin klo 10-24!

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Berliinin TV-torni Alexanderplatz

Osoite
TV Turm Alexanderplatz, Alexanderplatz, Panoramastraße 1A, 10178 Berlin.

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!