Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Berliinin TV-torni Alexanderplatz

Vapahtaa
Poista tallennetut
Alexanderplatzin TV-tornilta (Berliner Fernsehturm) Berliinissä avautuu 360 asteen panoraamanäköala 207 metrin korkeudesta. Näkymä on henkeäsalpaava. Varaa lippusi Berliinin Alexanderplatzin TV-torniin täältä!

Haluatko nähdä Berliinin 360-asteen näköalalla? Siinä tapauksessa TV-torni on sinulle juuri oikea paikka. Kipua 203 metristä jopa 207 metriin ja näe kaupungin suurimmat nähtävyydet: Reichstag (Parlamenttirakennus), Brandenburg Tor, Main Railway Station ja sieltä lähtevät kauniit kävelykadut, Olympia stadioni, Museum Island (Museumsinsel) ja Potsdamer Platz.

Jopa 1,2 miljoonalla vierailijalla vuodessa, Berliinin TV-torni on yksi Berliinin suosituimmista nähtävyyksistä. Liput ovat haluttua tavaraa, joten varaa omasi etukäteen.

Täältä voit varata seuraavat liput :

Early Bird lippu - Sinun tulee saapua TV-tornille ennen klo 11 aamulla, mutta voit viipyä kohteessa niin kauan kuin haluat. TV-torni on avoinna klo 9 eteenpäin maaliskuusta lokakuuhun ja klo 10 eteenpäin marraskuusta helmikuuhun. Early Bird lipulla sinun ei tarvitse odottaa + pääset Berliinin korkeimpaan baariin!

Late Night lippu - Sisäänpääsy TV-torniin klo 21 jälkeen, ei odotusaikaa + pääset Berliinin korkeimpaan baariin!

Tärkeää tietoa :

- Täältä voit varata seuraavat liput:

*Early Bird lippu - Sinun tulee saapua TV-tornille ennen klo 11 aamulla, mutta voit viipyä kohteessa niin kauan kuin haluat. TV-torni on avoinna klo 9 eteenpäin maaliskuusta lokakuuhun ja klo 10 eteenpäin marraskuusta helmikuuhun. Early Bird lipulla sinun ei tarvitse odottaa + pääset Berliinin korkeimpaan baariin! Lippu ei ole voimassa myöhempänä ajankohtana eikä lipun hintaa hyvitetä takaisin.

*Late Night lippu - Sisäänpääsy TV-torniin klo 21 jälkeen, ei odotusaikaa + pääset Berliinin korkeimpaan baariin! Lippu ei ole voimassa aiemapana ajankohtana.

- Liput ovat voimassa AINOASTAAN varattuna päivänä ja aikana.
- Lasten liput: 4-16-vuotilaille. Alle kaksivuotiaat pääsevät ilmaiseksi.
- Berliinin TV-torni (Berliner Fernsehturm) on avoinna maaliskuusta lokakuuhun päivittäin klo 10-24 ja marraskuusta helmikuuhun päivittäin klo 10-24.
- Berliinin TV-torni (Berliner Fernsehturm) sijaitsee osoitteessa: Panoramastraße 1A, Alexanderplatz, 10178 Berlin.

Aukioloajat

Maalis-lokakuussa: Päivittäin klo 9-24! Marras-helmikuussa: Päivittäin klo 10-24!

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Berliinin TV-torni Alexanderplatz

Osoite
TV Turm Alexanderplatz, Alexanderplatz, Panoramastraße 1A, 10178 Berlin.

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!