Yhteydenotto

Hei! Klikkaa otsikon kohdalta, joka vastaa parhaiten kysymystäsi ja toivottavasti löydät vastauksen kysymykseesi. Jos et löydä etsimääsi vastausta, käy läpi FAQ – usein kysytyt kysymykset –osio ja voit tietenkin tarvittaessa ottaa meihin yhteyttä.

Varaukset

Helpoin, nopein ja turvallisin tapa ostaa liput on tehdä varaus tällä sivustolla. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme (tukea englannin kielellä ja pohjoismaisilla kielillä) numeroon +358 9 4272 0899. Varaus on kuitenkin tehtävä sähköisesti tällä sivustolla. Voit lähettää mahdolliset kysymyksesi meille yhteydenottolomakkeella, jonka löydät tältä sivustolta ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Katosiko e-lippusi? Kirjoita oheen sähköpostiosoitteesi ja varausnumerosi, niin lähetämme sen/ne sinulle uudestaan.

Peruutukset

Lippujen oston ja vahvistamisen jälkeen niitä ei voi peruuttaa, hyvittää tai muuttaa. Siitä ilmoitetaan jo varausprosessin alussa ja hyväksyt sen samalla, kun hyväksyt varauksen ehdot.

Teemme tietenkin parhaamme auttaaksemme, mikäli et pysty käyttämään ostamiasi lippuja. Täytä tältä sivustolta löytyvä yhteydenottolomake, niin yritämme muuttaa tai perua varauksesi tai myydä lippusi eteenpäin toiselle asiakkaalle. Emme kuitenkaan voi sitä taata

Mikäli saamme lippusi peruttua tai myytyä eteenpäin toiselle asiakkaalle, hyvityksen palauttamisessa saattaa kestää jonkin aikaa, noin 1-2 viikkoa. Huomaathan, että jos saamme peruttua tai myytyä lippusi edelleen, saatamme periä siitä lippukohtaisen peruutusmaksun. Mikäli lippua ei saada peruttua tai myytyä eteenpäin, palvelumaksua ei peritä.

Peruutusturva

BerliiniLiput.fi-sivustolta voit ostaa peruutusturvan, joka kattaa koko lippuvarauksesi sairauden tai onnettomuuden varalta.

Hinta:
Peruutusturvamme hinta on 5% varauksen kokonaishinnasta.

Mitä peruutusturva kattaa:
Saat rahasi takaisin (ei koske vakuutusturvamaksua), jos sinä lippujen varaajana, perheenjäsenesi (aviomies, vaimo, lapsi, sisar tai vanhempi) tai mukanasi matkustava henkilö (joka on tulossa tapahtumaan kanssasi) tulee kipeäksi, joutuu onnettomuuteen tai menehtyy. Peruutusturva kattaa ajan ennen matkalle lähtöä, normaalisti koneeseen tai junaan nousuun asti kotimaassasi.

Peruutusturvan varaaminen:
Voit varata peruutusturvan lippujen varaamisen yhteydessä. Se on voimassa sen varaus/maksupäivästä. Peruutusturvamaksua ei voida missään tapauksessa palauttaa.

Peruutuksen ilmoittaminen:
Sinun tulee ilmoittaa meille sähköpostilla, mikäli joudut käyttämään peruutusturvaasi, lähettämällä postia osoitteeseen: helpdesk@ticmate.com. Ilmoitus tulee tehdä ennen esitys/tapahtuma/kierrospäivää. Muussa tapauksessa peruutusturva ei päde.

Lääkärintodistus:
Palautusta ei voida suorittaa ilman lääkärintodistusta. Se tulee lähettää meille enintään kahden viikon päästä suunnitellusta esity/tapahtuma/kierrospäivästä yhdessä peruutusturvakopion kanssa. Lääkärintodistuksesta tulee käydä selkeästi ilmi lääkärin nimi, osoite ja puhelinnumero.
Ole hyvä ja lähetä lääkärintodistus ja kopio peruutusturvasta osoitteeseen:
BerliiniLiput.fi, Ticmate
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Stockholm.

Peruutus muun, kuin lippujen varaajan toimesta:
Mikäli kanssamatkustajasi tulee peruuttaa varaus, tarvitsemme lääkärintodistuksen ja sinun peruutusturvasi lisäksi todisteen siitä, että tämän henkilön oli tarkoitus tulla esitykseen/tapahtumaan kanssasi. Tämä todiste voi olla lento- tai junalippu tai hotellivaraus..

Peruutusturva ei kata, mikäli:
- Unohdat tuoda tositteen/e-lipun mukanasi tapahtuma- tai tapaamispaikalle.
- Tulet paikalle myöhässä.
- Kadut lippujen ostoa.
- Et pääse paikalle kuljetusongelmien vuoksi. Meitä tai tapahtumanjärjestää ei voida pitää vastuussa mm. lentojen myöhästymisitä tai kuljetuslakoista, kuten metron tai bussin lakkoilemisista.
- Tulet sairaaksi, olet onnettomuudessa tai kuolemantapauksessa, kun olet jo Berliinissä.
- Tapahtuu luonnonkatastrofi, kuten tulivuorenpurkaus, tulva tai maanjäristys.

Peruutusturvaa ei voi ottaa yli yhdeksän hengen varaukselle.

Sähköpostiosoitteesi *
Nimesi *
Puhelinnumero *
Varausnumero *

Kopio lähetetään sähköpostiosoitteeseesi

BerliiniLiput.fi powered by Ticmate

BerliiniLiput.fi
Puhelin: +358 9 4272 0899

Päämaja:
Ticmate AB ®
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Tukholma, Ruotsi
Puhelin: +46 8 446 808 44
Yritystunnus. 556710-6017

Sähköposti Sähköposti 09 4272 0899 09 4272 0899
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin